KLASİK MASAJ( SWEDİSH MASSAGE) - 50 DK
Tüm vücuda uygulanan orta şiddetli teknikler ile yapılan rahatlatıcı bir masaj türüdür. Masaj uygulaması sırasında bedeninizden ruhunuza doğru bir geçiş olduğunuzu hissedeceksiniz. Kan akışını hızlandırır toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
LİLYUM MASAJI - 80 DK
Tüm vücuda uygulanan yumuşak ve rahatlatıcı dokunuşlarla stresten ve yorgunluktan kurtulmak amacıyla bedeninizi dinlendiren masaj türüdür.
HAMİLE MASAJI - 40 DK
Medikal yağ ve kremler ile ağrılı bölgeye rahatlatıcı dinlendirici ve gevşetici özelliğe sahip masaj türüdür. Masaj sonrasında ağrılı bölgenizdeki ağrının azaldığını hissedip günün stresinden tamamen arınmış ve kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.
BALİ MASAJI - 50 DK
Uzakdoğu ezgilerini yaşayan bitki özleri ve bitki yağları kullanarak avuç içi ve parmak ucu baskılarının uyum içerisinde vücudumuzda hareket etmesinden oluşur. Vücuttaki sinir noktalarını üzerinde yapılan etkili baskılar yüzeydeki kas dokusunu geçerek kaslardaki ağrılarımızın azalmasını ve ruhumuzun gevşemişini sağlar.
LOMİ LOMİ (HAWAİİ) MASAJI - 50 DK
Aromatik yağlar kullanılarak sırt ve karın bölgesinde yumuşak dokunuşlar ile el ve dirsek gezdirerek ruh ve bedeni aynı anda dinlendiren migren ve sinüzit hastalığını iyileştirmeye yarayan masaj türüdür.
AROMATERAPİ MASAJ - 50 DK
Eşsiz kokulu bitkisel yağların harmanlandığı bu masaj vücudu toksinlerden arındırır kişiyi rahatlatır ve yüksek enerji verir. Aromaterapi masajı sadece bedeninizi değil zihninizi ve ruhunuzu da dengeler.
MEDİCAL MASAJ - 50 DK
Medikal yağlar ve kremlerle yapılan duruş bozukluğu ağrılı bölge ve kas sıkışmalarındaki kasları gevşeterek kasların yumuşatılmasına yönelik yapılan masajdır.
SPOR MASAJI - 50 DK
Sporcular için özel olarak geliştirilmiş olan belli kas grupları için baskı uygulanan ve germe teknikleri ile uygulanan özel bir spor masajıdır.
BOYUN VE YÜZ MASAJI - 20 DK
Bölgesel olarak uygulanan o bölgedeki gerginliği çözmek ve rahatlamasını sağlamak amaçlı yapılan bir masaj türüdür.
FOOT REFLEXOLOGY MASAJ - 30 DK
Firavun zamanına kadar dayanan ve aynı zamanda alternatif tıp yöntemi olarak da uygulanan bu masaj çeşidi ayak altındaki refleks noktalarına uyarıcılar gönderilerek enerjinin açığa çıkarılması işlemidir. Bir tür denge masajı olup kendinizi fiziksel duygusal ve ruhsal olarak iyi hissetmenizi sağlar.
VOLKANİK TAŞ MASAJI - 60 DK
Sıcak taş masajı su içinde ısıtılarak bakıma hazır hale getirilen siyah pürüzsüz yassı ve sert yapıda olan bu taşlar sırt boyun bel avuç içleri ayak parmak araları karın gibi vücudun belli noktalarına yerleştirilmesi ile uygulanır. Volkanik taşlarla yapılan düzenli bakımlar vücudumuzda çakra adı verilen enerji merkezlerini uyararak bedenimizi negatif enerjiden arındırır ruh ve beden enerjisini yeniler ve çok ciddi bir şekilde ruhsal zihinsel ve fiziksel anlamda rahatlama sağlar.
SELÜLİT MASAJI - 50 DK
Özel tekniği ile selülit bölgelerdeki fazla yağları yok etmeye yönelik masajdır. Sorunlu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırarak fazlalıkları giderir teninize pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
SHATSU MASAJI - 50 DK
Yer yatağında olup Eller ve parmaklar farklı tekniklerde kullanılarak denge bozuklukları, bağışıklık sistemi, dolaşım ve sinir sisteminin aktivitesini düzenler.
PEELİNG - 20 DK
Tuzların sayısız yararları ve güzelliğe nasıl katkı sağladığını yaptıracağınız deniz tuzu ve aroma yağları peeling bakımı ile anlayacaksınız. Uzak denizlerin içindeki güzellik sırlarını keşfederek farklı bir ten elde edebilirsiniz.